Antyforum

Pełna wersja: Orenge Ekstraklasa 2007/2008
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
jeszcze kilka dni i mamy nowy sezon....ciekawie jaki....czy Zaglebie obroni mistrza , a stare firmy jak Legia czy Wisla wróca znow na szczyt...no i jak zaprezentuja sie BOT, Lech, Groclin czy Korona....patrzac na rynek transferowy to mocna wydaje sie Legia i Wisla....Augustyn Błażej, Wawrzyniak Jakub, Ekwueme Martins Nnabugwu, Ventura Iñaki Astiz, Skaba Wojciech, Rzeźniczak Jakub i Grosicki Kamil moga przywrócic Legi utracony tytul...Wisla tez zakupila kilku dobrych graczy no i ma nowego trenera, no i Zaglebie zapewne niedługo zaskoczy nas jakims glosnym zakupem....ogólnie rynek transferowy jeszcze taki leniwy ale im blizej konca to pewnie jakies perelki transferowe sie trafia...sezon 2007/2008 moze byc jeszcze ciekawszy niz poprzedni....wydaje sie ze walczyc o mistrza powinno kilka klubów, co moze gwarantowac atrakcjie do konca sezonu....no i ciekawie jak nasze druzyny zaprezentuja sie na arenie miedzynarodowej....cos mam zle przeczucie jesli chodzi o Zagłebie....Steaua Bukareszt to mocny klub i nawet zmiana trenera na kilka dni przed meczem z polakami nie oslabila jej sily....natomiast jesli chodzi o Puchar UEFA to BOT i Groclin powinny dac rade kaukazkim druzynom...no i ciekawie jak Legia poradzi sobie w pucharze intertoto....kurde, juz sie nie moge doczekacSpoko
Szybko minęła wakacyjna przerwa i już niedługo wracamy na boiska Ekstraklasy. Mnie bardziej ciekawi, jak sobie będą radzić tegoroczne beniaminki, bo góra da sobie radę Wink Co do pucharów, nie wiedzieć czemu czarno to widzę, przeczucie, kobieca intuicja? Toungue
ja tez jakos nie wierze aby Polskie zespoly zaszalaly w Europejskich Pucharach....Splash2
Jedynie kto zaszalał, to pseudokibice Legii, to co się działo w Wilnie pozostawię bez komentarza Dobani
to fakt, najlepszy bedzie brak komentarza....ale chcialbym zauwazyc ze Legia do przerwy przegrywala 2-0 i naprawde nie wiadomo jakby to sie skonczylo...a co do kar dla Legii to uwazam je za słuszne, choc napewno normalni kibicie i pilkarze ucierpia na tym
Jakby się skończyło - albo by przegrali, albo wygrali. Jako  prawdziwy kibic mogę się wściekać na drużynę przeciwną, ale niszczenie ich stadionu i zadyma to już przesada. Nadal trzymam się mojego pomysłu spędu kiboli na stadion 10-lecia Wink Niestety nikt mnie nie posłuchał i są tego efekty Wink
wiesz Tyna nie chodzi mi czy by wygrali czy przegrali ale o sam fakt ze po 45 minutach dostawali baty.....miala byc wielka legia, powrót na szczyt a tutaj taka wpadka.....bo napewno 0-2 do przerwy to bylo zaskoczenie....a co do tej zadymy to nie wywolali jej kibice tylko chuligani ktozy tak naprawde pojechali do Wilna nie na mecz a na zadyme wiec i tak i tak pewnie by doszlo do niej.....a ze stadjonem 10-lecia to dobry pomysl i tak go maja rozebrac to niech sobie go troche zdeoluja, w koncu sie do czegos przydadzaSpoko
Przekierowanie