05.05.2006, 21:12
"Antykoncepcja" czyli "w sprawie tego co i owszem". Audycja, którą poprowadzą mężczyzna - Jacek Kaczyński

i trochę neurotyczna kobieta - Magda Łukawska

- innymi słowy Claude Lelouch o poranku. To rozmowy o sexie podane w sposób niekonwencjonalny i bezobciachowy.
Porozmawiamy m.in. o tym, kto jest odpowiedzialny za wygnanie z raju, co naprawdę kryje w sobie mistyczny punkt G, o wpływie księżyca na kobiety, o naturalnej hierarchii płci i o tym, ze faceci myślą tylko o jednym a kobiety za dużo gadają. Nie będziemy uciekać od tematów tabu i kryć się pod osłonę nocy. Prowokacje zaczniemy od 6.00 po południu. Postaramy się żeby każdy sobotni poranek zaczynał się od przemarszu mrówek po waszych kręgosłupach - a jak wiecie takie defilady bardzo przyjemnie stymulują. W mieście nieograniczonych możliwości będzie miło poczuć, że nie jesteście sami.
antykoncepcja@antyradio.pl
Almost perfect, romantic, intelligent lovers - pamiętajcie: sobota od 18.00 do 20.00 wieczorem.
żródło: http://www.antyradio.pl/

i trochę neurotyczna kobieta - Magda Łukawska

- innymi słowy Claude Lelouch o poranku. To rozmowy o sexie podane w sposób niekonwencjonalny i bezobciachowy.
Porozmawiamy m.in. o tym, kto jest odpowiedzialny za wygnanie z raju, co naprawdę kryje w sobie mistyczny punkt G, o wpływie księżyca na kobiety, o naturalnej hierarchii płci i o tym, ze faceci myślą tylko o jednym a kobiety za dużo gadają. Nie będziemy uciekać od tematów tabu i kryć się pod osłonę nocy. Prowokacje zaczniemy od 6.00 po południu. Postaramy się żeby każdy sobotni poranek zaczynał się od przemarszu mrówek po waszych kręgosłupach - a jak wiecie takie defilady bardzo przyjemnie stymulują. W mieście nieograniczonych możliwości będzie miło poczuć, że nie jesteście sami.
antykoncepcja@antyradio.pl
Almost perfect, romantic, intelligent lovers - pamiętajcie: sobota od 18.00 do 20.00 wieczorem.
żródło: http://www.antyradio.pl/
Tylko nie wiem dlaczego, ale strasznie denerwuje mnie prowadząca, a zwłaszcza ten jej śmiech. W sumie zbyt czesto tego nie słucham, więc ujdzie
Zresztą ciężko mi jest pogodzić radio,którego chcialabym słuchac na okragło i jeszcze w komputerze strone z muzyką pandora.com (polecam wszystkim) i jeszcze wszystkie płyty jakie posiadam. Doba jest za krótka ;] A upchnij jeszcze gdzies człowieku miedzy to wszystko zeszyt z matmy,ksiązke z historii i ćwiczenia od biologii;]