Antyforum

Pełna wersja: Antykoncepcja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
"Antykoncepcja" czyli "w sprawie tego co i owszem". Audycja, którą poprowadzą mężczyzna - Jacek Kaczyński

i trochę neurotyczna kobieta - Magda Łukawska

- innymi słowy Claude Lelouch o poranku. To rozmowy o sexie podane w sposób niekonwencjonalny i bezobciachowy.

Porozmawiamy m.in. o tym, kto jest odpowiedzialny za wygnanie z raju, co naprawdę kryje w sobie mistyczny punkt G, o wpływie księżyca na kobiety, o naturalnej hierarchii płci i o tym, ze faceci myślą tylko o jednym a kobiety za dużo gadają. Nie będziemy uciekać od tematów tabu i kryć się pod osłonę nocy. Prowokacje zaczniemy od 6.00 po południu. Postaramy się żeby każdy sobotni poranek zaczynał się od przemarszu mrówek po waszych kręgosłupach - a jak wiecie takie defilady bardzo przyjemnie stymulują. W mieście nieograniczonych możliwości będzie miło poczuć, że nie jesteście sami.

antykoncepcja@antyradio.pl

Almost perfect, romantic, intelligent lovers - pamiętajcie: sobota od 18.00 do 20.00 wieczorem.

żródło: http://www.antyradio.pl/
Mówcie co chcecie ale ja nie lubie tej audycji.. zazwyczaj wtedy cale szczescie jestem poza domem ;D ale jak juz jestem to zapuszczam płytki...
Jak dla mnie to tematy poruszane w tej audycji sa nawet ciekawe Wink Tylko nie wiem dlaczego, ale strasznie denerwuje mnie prowadząca, a zwłaszcza ten jej śmiech. W sumie zbyt czesto tego nie słucham, więc ujdzie Wink
zgadzam się z Sylwią co do śmiechu Wink
Tematy bywają ciekawe i zdarza mi się posłuchac
Ja rzadko kiedy trafiam na ich audycje i jakos nie zaluje... Tematy, ktore poruszaja sa ciekawe, ale moim zdaniem mogliby sie lepiej nimi zajac...
Hmm.. a ja jestem pomiędzy. Nie kocham,nie nienawidzę. I raczej nie słucham o tej godzinie w ten dzien radia Smile Zresztą ciężko mi jest pogodzić radio,którego chcialabym słuchac na okragło i jeszcze w komputerze strone z muzyką pandora.com (polecam wszystkim) i jeszcze wszystkie płyty jakie posiadam. Doba jest za krótka ;] A upchnij jeszcze gdzies człowieku miedzy to wszystko zeszyt z matmy,ksiązke z historii i ćwiczenia od biologii;]
strasznie lubię tą audycję. Czasami zwijam się ze śmiechu, naprawdę prowadzący są w stanie luźno poprowadzić audycję.
Luźno może i prowadzą,ale dla mnie czasem to sie jakoś kupy nie trzyma. mało związku z tematem mało informacji,jakoś tak nie wiem sama.. nie sucham zbyt czesto i to może dlatego.
Nu ja tez chyba w soboty o tej porze mam inne zajecia ;]
Widze że ktoś tu cierpi na bezsenność.....

Co do wekendowej ramówki to zgadzam się z Tobą w 100%
Są to dobre, ciekawe audycje ale takie bez kopa ! Brakuje czegoś w klimacie ANTYLISTY !

Pozdrawiam ADM
Stron: 1 2 3
Przekierowanie