05.06.2006, 21:12
05.06.2006, 21:31
bez jaj! ja jutro jade po (kolejne) zaliczenie i mam nadzieję że babkę nie opanuje "czyste zło" i nie każe mi przyjeżdzać jeszcze raz... w szczególności że mam prawie 1,5 godzinki w jedną strone
pozerzy ogólnie są zawsze i wszędzie... czy ja wiem czy jutro będzie miało to jakieś znaczenie... chyba że "szatany" oczekują z jakimś szczególnym kultem tej daty...hłehłe... to głupie ogólnie jest...
pozerzy ogólnie są zawsze i wszędzie... czy ja wiem czy jutro będzie miało to jakieś znaczenie... chyba że "szatany" oczekują z jakimś szczególnym kultem tej daty...hłehłe... to głupie ogólnie jest... 05.06.2006, 21:33
uuu ja mam trzy 6 w końcówce telefonu.. ooo. moze ktoś zadzwoni albo coś
Nie wierze w przesady,żadne piątki 13-tego mnie nie ruszaja. szczerze mówiąc nie zauważylam
Nie wierze w przesady,żadne piątki 13-tego mnie nie ruszaja. szczerze mówiąc nie zauważylam

05.06.2006, 22:05
z tego co pamietam z podstawowki to 06.06 byłby imieninami miesiaca
, skoro jest jeszcze jedna to imieniny roku...-> idiotyzm
a w kwestii pozerów to pewnie masz racje - wysyp murowany 
, skoro jest jeszcze jedna to imieniny roku...-> idiotyzm
a w kwestii pozerów to pewnie masz racje - wysyp murowany 
05.06.2006, 22:39
jutro premiera jakiegoś remrjku Omena, pewnie szmira lecąca na kase. Jutrzejszy dzień jak co dzień, nic specjalnego.
05.06.2006, 22:59
powiem tak data ma znaczenie jeśli chodzi o moce nadprzyrodzone niestety większość arkanów magii jakie przetrwały miecz kościoła odnoszą się do dat nie w naszym kalendarzu tak więc jutrzejsza data wcale nie musi nic oznaczać
co do magii, demonów, liczb, to wygląda to ogólnie tak jak ktoś w to wierzy to może odczuć/zobaczyć jakiś znaki zaś jeśli ktoś nie wierzy najprawdopodobniej nie zobaczy nic czego nie mógłby zobaczyć normalnego dnia
tak więc niewierzący w diabły i demony, okultyzm nie musicie się bać zło po was nie przyjdzie
ciekawostka :
nowo urodzone dziecko nie jest widoczne dla demonów (ani dobrych ani złych) dopiero jeśli zostanie np. ochrzczone bądź zostanie poddane jakiemuś innemu obrzędowi religijnemu zainteresuje sobą demony tak więc ksiądz nam nie robi żadnej przysługi jeśli chodzi o chrzest a raczej krzywdę
co do magii, demonów, liczb, to wygląda to ogólnie tak jak ktoś w to wierzy to może odczuć/zobaczyć jakiś znaki zaś jeśli ktoś nie wierzy najprawdopodobniej nie zobaczy nic czego nie mógłby zobaczyć normalnego dnia
tak więc niewierzący w diabły i demony, okultyzm nie musicie się bać zło po was nie przyjdzie
ciekawostka :
nowo urodzone dziecko nie jest widoczne dla demonów (ani dobrych ani złych) dopiero jeśli zostanie np. ochrzczone bądź zostanie poddane jakiemuś innemu obrzędowi religijnemu zainteresuje sobą demony tak więc ksiądz nam nie robi żadnej przysługi jeśli chodzi o chrzest a raczej krzywdę

06.06.2006, 08:35
Tak trzeba się bać, Szatan zawładnie światem i wszyscy pójdziemy do piekła bo jest akurat szósty czerwiec. Kolejny idiotyczny motyw. Ja bynajmniej przygotowuje czarną msze - drżyjcie dziewice!
06.06.2006, 09:24
dziewice powiadasz...? ciężko ci z tym będzie...
06.06.2006, 14:11
alka napisał(a):
dziewice powiadasz...? ciężko ci z tym będzie...
hie hie ....a ponoć to kraj ludzi "głęboko" wierzących
06.06.2006, 15:53
powiedzialabym, ze jest to raczej kraj, ktorym rządza ludzie gleboko wierzący, a nie wierzących 

Stron: 1 2