Antyforum

Pełna wersja: Sylwester 2007
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Balowa sukienka czy kapcie? Jakie macie plany?
Narazie żadnych. Chyba będzie buteleczka piwa, oklepany film w TV i komputer wraz z Heros III of M&M. Noc jest długa, więc będę mógł sobie zagrać w planszę XL.
To naprawdę ciekawe plany Smile
W łóżku - sama a może nie? Smile
plany:hm...zebrać do kupeczki trochę znajomych i na żywioł!!!co bedzie,to bedzie!!!trochę petard,szampana,worek dobrego humoru ,kilka życzeń ,pod pachę,na nowy rok i na plażę!!!
Zdecydowanie kapcie, Sylwester nigdy nie był dla mnie dniem godnym świętowania. Niby Nowy Rok, a te same problemy co w Starym. Zresztą muszę pilnować psa, biedactwo nie przepada za sztucznymi ogniamiSadsmiley02

tyna1982 napisał(a):
Zdecydowanie kapcie, Sylwester nigdy nie był dla mnie dniem godnym świętowania. Niby Nowy Rok, a te same problemy co w Starym. Zresztą muszę pilnować psa, biedactwo nie przepada za sztucznymi ogniamiSadsmiley02

Ale zawsze można "pilnować psa" w ciekawym towarzystwie Smile
O co takie "halo" to po prostu jeszcze jeden powód do balangi Smile

Pelagiszon napisał(a):

tyna1982 napisał(a):

Ale zawsze można "pilnować psa" w ciekawym towarzystwie Smile
O co takie "halo" to po prostu jeszcze jeden powód do balangi Smile

Fakt, całkiem zapomniałam o "towarzyszach mojej niedoli" Wink Pewnie ktoś się znajdzie, jest jeszcze dużo czasu, jeden chętny już jest Smile

tyna1982 napisał(a):
Fakt, całkiem zapomniałam o "towarzyszach mojej niedoli" Wink Pewnie ktoś się znajdzie, jest jeszcze dużo czasu, jeden chętny już jest Smile

zawsze można ogłosić casting Smile

Po północy spacer z psiną i spaaaaaaaać
No, mnie raczej północ minie na uspokajaniu trzęsącego się i piszczącego psiego 36 kg cielska Laugh
Może metoda na kawałeczki kurczaczka do pyska poskutkuje...
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie