Antyforum

Pełna wersja: pozdrowienia .................
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

[attachment=152]Dziś mamy piękną rocznicę: 16 lat konkurencyjnej stacji,stacji słusznej,wiecznej,niezapomnianej,z tej okazji wszystkiego najlepszego słuchaczom Radia Maryja,do końca wiernym i prawdziwie się modlącym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chcecie kogoś pozdrowić,przesłać życzenia,lub po prostu powiadomić innych o nadchodzącej rocznicy???ZAPRASZAM!!! [align=right]

[/align] [attachment=151]
lysy komo wszystkiego najlepszege z twojej´zblizajacej sies rocznicy
śląski znam bardzo dobrze,ale ten dialekt,którym się posługujesz,wymarł już jakieś 100000 lat temu!!
w ostatnią sobotę tj.9ego lutego,jak w każdą ,słucham sobie turbotopu,jak zwykle wysyłam głosik na propozycje i po wymianie kilku maili z dżadżą otrzymuję pozdrowienia na antenie!!!,wiem że wielu z was też takowe otrzymało nie raz ,wielu z was wygrywa gadżety,chowa się po mieście itp,a nawet zna gości po tamtej stronie głośnika,ale dla mnie i mojej kochanej kobietki[razem w walentynki będziemy słuchali TERRORAIZERA,to a propos stosunku do tego święta]to fajna sprawa,zwłaszcza,że byliśmy niejako świadkami naocznymi narodzin AR,[jesteśmy z Piotrowic],a teraz mieszkamy gdzie mieszkamy[3000km od katowic]i fajnie czasem czynnie uczestniczyć w niezłych audycjach,w razie czego wysłałem i nasz adres ale ,może dla jaj i nam przyślą jakieś gadzety,pozdrawiam!!
Ja też pamietam jak Sadowy przeczytał mój pierwszy list na antenie a było to zimą 2005 Smile
I oczywiście bardzo miłe było dla mnie, że Smolo i Sadowy złożyli mi życzenia urodzinowe Smile
No i to się chwali Panom z AR, że odpowiadają mi na moje pozdrowienia (a pisałam do wieluSmile )
A raz nawet Michał Figurski powiedział, że otrzymał pozdrowienia od "seksownej Góralki" - poznał to chyba po charakterze pisma Smile
Wczoraj minął rok mojej bytności na AP Smile. 200 postów to niewiele ale to dlatego, że jestem małomówna i nieśmiała ale także 230 różnych relacji - czuję sie jak stary weteran Smile ale bardzo dobrze mi z tym Smile
rok??? szybko zleciało;p fajnie, ze jesteś z namiSmile
Naczelny - jaki Ty miły.... no ale tak masz zawsze Smile A to liczy się dla kobiet w moim wieku Smile

Pelagiszon napisał(a):
Naczelny - jaki Ty miły.... no ale tak masz zawsze Smile A to liczy się dla kobiet w moim wieku Smile

No nic, czas umierać.
W. teraz ze swej uprzejmości to już w wieniec powinienes zainwestować. ;-)

Umierać? Kto?
Nie wyraziłam się dokładnie - wszyscy są mili - Ty Darka też Smile
Stron: 1 2 3
Przekierowanie