Antyforum

Pełna wersja: Figurski i Wojewódzki mówią nam papa..
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Pewnie będzie tak jak z Dekarockiem i Antylista zniknie z anteny Sad A na rano przerzucą Frankowskiego albo Odrobinę
Albo wraz z wiosną będzie całkiem nowa ramówka.
Nic tylko zacytować:

"Za ile srebrników wredny Judaszu
Potrafisz sprzedać swoich przyjaciół?
Wyrachowane damy, grubasy przy kasie
Zrobią z Ciebie mendę w swojej klasie...

JAKA TWOJA CENA - ABYŚ BRATA SPRZEDAŁ?
JAKA TWOJA CENA - ABYŚ KUPIĆ SIĘ NIE DAŁ?
JAKA TWOJA CENA - ABYŚ BRATA SPRZEDAŁ?
JAKA TWOJA CENA?...

Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada
Brat sprzedaje brata, Sąsiad sąsiada
Jesteś normalny - Ja zapewne szalony
Jestem prawdziwy - Ty dobrze ułożony

Oportunisto pierdolony...
Wredny Judaszu...

Nie chciałem być wulgarny, używać brudnych słów
Trudno się powstrzymać kiedy skurwysynów stu
Czeka i waruje niczym wściekły pies
Gdy padnę na ziemię - zagryzą mnie...

Mam w dupie, mam w dupie, wiele lat już o tym mówię
Nie sprzedasz i nie kupisz tego co kocham i lubię
Mam w dupie, mam w dupie, wiele lat już o tym mówię
Nie sprzedasz i nie kupisz...
... Ty Judaszu ..."

txt: W.Wojda

...i to tyle.
A może ktoś wie cokolwiek,na temat ,czy panowie wypowiedzieli się w tej sprawie,bo możemy gdybać,oskarżać i obrażać bez końca????
całą sprawę wyjaśnia blondi na antyfanach
[attachment=161]Oto dziś,wszystko się wyjaśniło,co do powiedzenia mają panowie:Kuba i Michał,co do powiedzenia mają nam,sluchaczom i forumowiczom,na odchodne:słuchałem uważnie i wszystko wskazuje na to ,że mówią nam:WALIMY WAS W DUPĘ ,A WY JAK CHCECIE WALCIE SIĘ NAWZAJEM!!!![od dziś będe mówił im na Pan]
O 6 mają zaczynać a dla Kuby 8 to był środek nocy Smile
Z netu wszystko można się dowiedzieć Smile Nawet o Sadowym, który po Antyradiu jest już w drugiej rozgłośni Smile
Dzisiaj natknęłam się w tv4 na jakis program muzyczny. Taki idol tylko, że dla całych kapel. I jednym z jurorów jest własnie Figurski, żeby było smieszniej do pary z panią Kanclerz. Oglądał ktoś? W sumie nic ciekawego, tak pisze gdyby ktoś był zainteresowany dalszymi losami F. Prawdopodobnie jest tam jedyną osobą godną uwagi.
By the way, nie wiem jak facet się nazywa, współprowadzący tego programu ("nowa generacja"), wczesniej prowadził big brothera. W niczym wyjątkowym co prawda nie bierze udziału, ale facet ma charyzmę. Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę.. Chyba Kuba się nazywa.
Stron: 1 2
Przekierowanie