Antyforum

Pełna wersja: Antylista
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Od poniedziałku do piątku miedzy siudmą a dziesiątą na antenie Antyradia !!!
Antylistę prowadzą Michał Figurski i Kuba Wojewódzki, chyba nie trzeba przedstawiać.... Antylista to antidotum na ogrom docierających do nas złych informacji. Pomaga spojrzeć na ten cały "shit" przez różowe okulary. To lista bubli made in Poland stworzona przez dwóch generalnych świrów IV RP.

źródło: http://www.antyradio.pl/
Jeden z najlepszych programów w Antyradiu. Można wysłuchać największych absurdów naszego kraju, a przy tym uśmiać się do łez. W tej roli Michał i Kuba są niezastąpieni.
Otóż to.. przez nich dotarłam do AntyradiaSmile
Są mistrzami w swojej dziedzinie. Powinni wydać jakieś płyty z archiwum ich absurdow Big Grin
No przecież jedna już jest Smile I mój ulubiony to o janie Kulczyku Toungue A na drugiej płycie koniecznie powinien sie znaleźc ten o Tańcu z gwiazdami,abonamencie na tvn Toungue

Darka napisał(a):
No przecież jedna już jest Smile I mój ulubiony to o janie Kulczyku Toungue A na drugiej płycie koniecznie powinien sie znaleźc ten o Tańcu z gwiazdami,abonamencie na tvn Toungue

Wiem, ale chodzi mi o takie wydanie extra, chocby na plytce dvd, zeby wiecej sie tego zmiescilo :]

a mnie jest baaardzo przykro, z tego powodu, że leci ona tak wcześnie. Słucham AR tylko przez Internet (prawdziwego radia nie mam Toungue ) i do jakiejś 14 godziny mam spore problemy z włączeniem go Sad

agnieshca napisał(a):
a mnie jest baaardzo przykro, z tego powodu, że leci ona tak wcześnie. Słucham AR tylko przez Internet (prawdziwego radia nie mam Toungue ) i do jakiejś 14 godziny mam spore problemy z włączeniem go Sad

Mam dla Ciebie niespodziankę....  Jak dobrze pójdzie, to będziemy mieli na naszym portalu całe odcinki antylisty do pobrania Faja

Pozdrawiam ADMIN

A mi ostatnio przez internet w ogóle nie chce chodzic,ale ja słucham przez radio a na mieście przez mp3-o tyle mam to szczeście.
musisz sobie zainstalowac phonostar Wink chociaz wiesz tez nie zawsze sie wbijesz ale juz na pewno czesciej niz przez ich stronke ;p
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Przekierowanie