Antyforum

Pełna wersja:
Aktualnie przegl±dasz uproszczon± wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
po pierwsze nie wiedzialam gdzie moglabym umiescic dokladnie ten watek dlatego postanowilam tak neutralnie w offtopic (jednak jezeli administratorzy uznaja, ze nalezy go przeniesc to prosze bardzoWink)

po drugie nie wiem jak zainteresowania forumowiczow, jednak wydaje mi sie ze znajde sie na pewno w tym gronie paru "kibiców", reszte zreszta tez namawiam do wyrazania swoich opinii Smile

A zatem: pytanie bardzo popularne i obecnie powtarzane na kazdym kroku (jednak na tym forum sie jeszcze nie pojawilo) jak obstawiacie dzisiejszy wynik? i w ogole szanse Polaków?

dla mnie (dzisiaj) 2:0 dla POL
noooo

Nareszcie się zaczyna !!!!!!!

Ja stawiam na 2:1 dla POLSKI Clap

Ps. Chyba jestem jedynym wariatem na osiedlu z flag± na balkonie Laugh
Ja szczerze mowiac w Polske nie wierze, choc ostatnio z  Chorwacja grali ladnie....ale dalej mam przed oczami ta nieszczęsn± bramke, ktora padla na meczu z Kolumbi±...nic, tylko się poci±ć..

Nu, a rozpoczęcie było takie sobie...jak zobaczyłam facetów z tymi dzwonkami, czy co to tam było, to my¶lałam, że sie udusze ze ¶miechu...

Mam nadzieję, że Niemcy w tyłek dostana, bo jak nie, to nam w ¶rodę boisko zaleja, jak w '74 Big Grin
po pierwszej połowie nie wierze za bardzo ze Niemcy dostana w pupsko :] no ale mozna byc jeszcze dobrej mysli Toungue

jezeli chodzi o otwarcie to moim zdaniem było bardzo ... ciekawe Toungue znaczy ogólnie robiło jako takie wrażenie (no ale to tylko m¶ w piłce nożnewj wiec nie można wymagać zbyt wieleWink)
a jezeli chodzi o dzwonki to mi sie akurat podobały Toungue

Obstawiam:
Niemcy - Kostaryka: 4-2
Powiedzmy to sobie glosno...jako pilkarze fortuny nie zbijemy...moze przerzucimy sie na ekstremalny wypas owiec?

Delein napisał(a):
Powiedzmy to sobie glosno...jako pilkarze fortuny nie zbijemy...moze przerzucimy sie na ekstremalny wypas owiec?

i tu się z Tob± całkowicie zgadzam. szkoda, szkoda. Ale B±dĽmy wyrozumialiWink wszyscy za dużo od chłopaków wymagali. A prawda jest taka że reklamami (wzorem zachodnim) nie wygraja meczuDry

Ludzie to jest farsa żal mi tych kibicow co dali tyle kasy za bilety ten baran janas zrobił sobie wycieczke co do piłkarzy to masakra obrona to chyba kawe piła jak nam druga bramke strzelili jeden co się wrócił to baszczyński za to ekwadorczyków było 3 w naszym polu podbramkowym a komentator potem że baszczynski się rehabilituje za sytuacje ze strat± a on tam jako jedyny grał zreszt± komentarze były tak daremne że szok mylili zawodników w pewnym momęcie to myslałem że oni inny mecz komentuj± bo pieprz± glupoty że jeste¶my już zgrani konsekwentni a my bramke tracimy(pierwsz±) jedne osoby bez jakiejkolwiek winy to Smolarek który grał dobrze ale niestety nie mamy 11 smolarków boruc też nie wypadł Ľle choc dudek zapewne by sobie lepiej poradził z racji doswiadczenia, żurawski szkoda gadać może jakby ten kretyn (janas) wprowadził brozka i jelenia od pocz±tku byłoby lepiej poza tymi co wymieniłem tylko chyba jeszce krzynówek zasługuje na pochwałe za gre skandal nie wiem czy choc jedno podanie było dokładne gra niedokładna wolna a nasi kazda piłke odbierali i przytrzymywali zero akcji na stojaco się nie wygra nie w tej grze co do sędziego to faktycznie troche nas skrzywdził z tym spalonym ale to i tak raczej nic by nie zmieniło potwierdza sie to co było przed mundialem nasi nie umiej± grac a jedynych co maj± poziom janas się pozbył krew mnie zalewa jak patrze na niemców maj± już 2 polaków w skladzie którzy dla janasa byli za slabi do polskiej reprezentacji za to w niemieckiej strzelaja i asystuja bramki

wnioski s± 2:
1)zmienić narodowo¶ć
2)janas nie przyjeżdżaj do polski bo jak cię spotkam to ci nakopie do dupy

sorki za styl pisownie ale jestem zły po meczu po paru piwach i zmeczony dla nas mundial sie skonczył równie szybko jak się zaczał
tak a propos meczu to i ja dołoże swoje dwa grosze...
mimo ze się piłka raczej ¶rednio interesuję to jako¶
JaNas na tym mundialu nie widzę.
no i spodobał mi się opis kolegi na gg podczas meczu, a był taki:
"może daruje sobie ten mecz... wszystkie kobiety dzisiaj wolne Smile "
Rację miał Toungue
to nie chodzi o to, że przegralismy mecz to jedna z nielicznych okazji kiedy mozna sie z kumplami spotkać chodzi o widowisko np. kostaryka niemcy było na co popatrzeć ale na naszych albo raczej janasa zawodników to niestety nie tak więc nie wiem czy przypadek jakby kole¶ wszedł do klubu a tam same laski czy by go za jakiego¶ zboka czy geja nie potraktowały jak cała męska brać ogl±da mecz ale może troche w tym racji jest
dla mnie po wczorajszym meczu to teoretycznie polska piłka umarła. To co zaprezentowali Polacy to była.... nie mam słow...moze jednym slowem - tragedia. Nie chce mi sie wierzyc ze mogli oni to zrobic tak wspanialej publicznosci. Polakow bylo przeciez az tak wielu, ze mozna bylo nawet posunac sie do stwierdzenia ze graja tak jak prawie w Polsce. Jestem bardzo ciekawa jak sie musialo czuc te prawie 30tys. ludzi po meczu (i to takim meczu) szkoda gadac i tak juz nic z tego nie bedzie.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Przekierowanie