tylko nie mówcie, że bojkotujecie
jaki kawałek najlepiej pasuje do tego dnia (i nocy)?
ja nic nie umiem wymyslić, ale może stworzymy idealną plejlistę? ;p
Najlepsze są twz. "pościelówy" i swego czasu bardzo podobały mi się ballady po francusku Celine Dion

Bo francuski to przecież język miłości

Albo dowolny kawałek Bullet for My Valentine...
Tak, a szczególnie "Scream, aim, fire" 
Najlepsza jest Tears Don't Fall
- a jaki fajny teledysk - facet w sam raz na "walentynki"
BOJKOTUJEMY (!!)
Ale jakby ten fakt ominąć to Stare Dobre Małżeństwo jest najlepsze. oczywiście w wersji antywalentynkowej "z nim będziesz szczęśliwsza, dużo szczęśliwsza będziesz z nim" albo "jest już za późno"
Tak poza tym to calkiem fajnie jest na lekcjach gryzmolić po wyciętych serduchach, a później wrzucać do ogromnego czerwonego serca w korytarzu. Taka poczta walentynkowa. Już wiem, że spora częśc zaadresowana jest moim imieniem i nazwiskiem
No przecież to jest bez sensu..
Btw. czytał ktoś poradnik walentynkowy dołączony do nowego newsweeka?

I porady dody na podryw..?;-)
Bojkotuję, kto widział świętować ciepłe uczucie, jakim jest miłość, w lutym

czytał ktoś poradnik walentynkowy dołączony do nowego newsweeka?

Ja czytałem. Szczególnie ciekawe wydają mi się porady posła Bosaka; nie chce mi się uwierzyć, że podrywał dziewczyny. Pozory widocznie mylą.
Ja miałam napisać cóś o walentynkach, ale też postanowiłem ten arcymajstersztyk marketingu zbojkotować. Po co mi takie czary, przecież wiem, że wszystkie kobiety na mnie lecą.
Będę musiał się gdzieś jutro schować, żeby przetrwać ten szturm wielbicielek. 
czytał ktoś poradnik walentynkowy dołączony do nowego newsweeka?

Ja czytałem. Szczególnie ciekawe wydają mi się porady posła Bosaka; nie chce mi się uwierzyć, że podrywał dziewczyny. Pozory widocznie mylą.
Mnie się najbardziej podobał fragment o katolickim portalu dla samotnych. Koniecznie muszę się zapisać!
Taka darmowa reklama to była.
Fałsz od razu się wyczuwa.
Ale Dorota Wellman jak zwykle rozłożyła mnie na łopatki: "dziewczyny muszą same podrywać, bo prędzej kremy przeciwzmarszczkowe zaczną dzialać niż faceci się ruszą"