Antyforum

Pełna wersja: CZYŻBY KONIEC KOŚLIKOFOBII?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dzisiaj po 10 trochę zdziwiona nie usłyszałam głosu Roberta Koślika tylko Marioli Matuszyk.
I nie wiadomo czy to zastępstwo czy wiosenna zmiana ramówki.
Nowa postać?
Oficjalnie nikt nic nie powiedział, ale tak, nawet ze strony AR Koślikofobia znikła/zniknęła*

Był Koślik, niema Koślika.

* - niepotrzebne skreślić Toungue

GoRo napisał(a):
Oficjalnie nikt nic nie powiedział, ale tak, nawet ze strony AR Koślikofobia znikła/zniknęła*

Był Koślik, niema Koślika.

* - niepotrzebne skreślić Toungue

Nie do końca bo w ramówce jeszcze była Smile

Zauważyłam, że do AR dzwonili przede wszystkim faceci (Panie widocznie w pracy) i może uznali, że słuchają go przede wszystkim faceci Smile I to dla nich ten nowy głos Smile
nono ładnie... Koślik zniknął bez do widzenia. a może go ufo porwało? albo został emo i przesadził Rotfl ... no bo żeby tak bez słowa?
enyłej, jemu dziękuję za tych parę wygranych (dla mnieSmile ) konkursów, a Marioli życzę samych fajnych programów i żeby nie była taka jak jej poprzednikSmile
Hmm.
Nie pożegnał się= nie dano mu takiej okazji=nie chciano mu dać= nie miłe rozstanie?
Nowej jeszcze nie słyszałam, ale jak kobita to już jej wsyzstkie przyszłe błędy wybaczam ;d No ileż można facetów słuchać?Wink
Zgadzam się. Słyszałem dziś Mariolę i spodobała mi się. Brakowało mi kobiecego głosu na falach AR, szczególnie po "stracie" nieocenionej Anki Bajor.
Nie przeszadzaj bo wiadmości bardzo często czytają w Katowicach Panie Smile
Z odejścia Sadowego to zrobili prawie wydarzenie medialne Smile a tu cichaczem.... No ale już marzec i wiosenne porządki Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie