Antyforum

Pełna wersja: Gabinet Figur Woskowych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Zavilec napisał(a):
Chociaż z drugiej strony jak czytam opisy Ostrego Dyżuru pisane przez Góralkę, to naprawdę przykro się robi (chociaż z drugiej strony dobrze że ktoś w ogóle o tym pisze).

To proszę o sugestie Smile

[qiote=Pelagiszon]A słuchałeś ich w całości?[/quote]
Nie... Słuchałem tylko wtedy jak miał być XL

Pelagiszon napisał(a):
To dopiero studenci i uczą sie

Ale dlaczego uczą się w antyradiu? Do rozgłośni harcerskiej! Natychmiast!

Pelagiszon napisał(a):
Tematem w drugiej godzinie była np. odpowiedź na pytanie czy Doda jest autorytetem. Wygląda na to, że dla niektórych tak i teraz to można ubolewać nad naszym społeczeństwem Smile A socjolog mówił coś o wizerunku ubogim i sprymityzowanym Smile
Wspomiano też o książce "Telefrenia" Edwarda Redlińskiego czy był wywiad z Markiem Czyżem.

Piszesz tak jakby ci się podobało. Naprawdę zasugerowałbym przerzucenie się na RMF FM

Pelagiszon napisał(a):
I zawsze można do nich napisać co o nich myślisz Smile

Ale przecież one

Pelagiszon napisał(a):
dopiero uczą sie

Zavilec napisał(a):
Chociaż z drugiej strony jak czytam opisy Ostrego Dyżuru pisane przez Góralkę, to naprawdę przykro się robi

To był taki głupi żarcik

Pelagiszon napisał(a):
To proszę o sugestie Smile

Toż przecież napisałem opis do XL

Ja tylko podałam tematy w drugiej godzinie - obiektywnie Smile
Jak to mówią : przyzwyczajenie to druga natura człowieka - ja już od prawie 3 lat słucham AR to raczej będzie ciężko się przerzucić Smile Ale jak tak dalej pójdzie to będę włączała tylko na wiadomości Smile
A RMF jakoś mi nie "podchodził" Smile

Zavilec napisał(a):
Toż przecież napisałem opis do XL

Widocznie we dwójkę mieli więcej do powiedzenia Smile
Postaram się dokładniej pisać Smile

To dasz ten mój opis XL-u na stronę?? Prooszę...

Zavilec napisał(a):
To dasz ten mój opis XL-u na stronę?? Prooszę...

Nie wiem czy się nie zdubluję, no ale... dziś popołudniu wrzucę XL na portal.

A w tą niedzielę były Pytania do władzy, mówili o Bielsku czy Święcie Czekolady w Tychach Smile
Nie wiem czy to był pierwszy i ostatni Punkt G.
A jednak był Punkt G tylko, że do 8 Smile Bo jak wstałam skoro świt to słyszałam Smile
HejkaWink
A ja uważam,że ten cały Punk G jest do d...Nie wiem kto coś takiego wymyślił. Jednakże stwierdzam,że audycja dotycząca -GABINETU FIGUR woskowych JEST NAAAAAPAWDE SUPER!!! Przynajmniej z niej można się dużo dowiedzieć. Dzięki tej lasce poznałam takie zespoły jak Plagiat 199 i Dzioło. Naprawdę mnie zainteresowałaSmile
A propos Plagiat 199 grali przed L-Dópą i przekonałam się, że grają muzykę dla mnie Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie