Antyforum

Pełna wersja: Pierwszy raz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Po 15 ruszył XL - wspólny program Marioli i Smola.
Właśnie zastanawiają się co można ubezpieczyć.
Zobaczymy jak wyjdzie im współpraca bo wspólne programy Smola i Sadowego (zwane prze nich "show") były ciekawe.
To chyba nowy trend w AR partnerstwo damsko-męskie (np. Kuranty)
czy mi sie zdawalo czy program nie byl "live"?
Zrobiłem opis pierwszego odcinka XL. Wysłałem Pelagiszonowi. Jeżeli go wrzuci na stronę to wreszcie będzie jakiś porządny opis audycji, dający obraz tego o czym była mowaSmile

Zoltan napisał(a):
czy mi sie zdawalo czy program nie byl "live"?

Nie zdawało ci się. I właśnie to że program nie jest live to jest największa wada.

No i co? Miało być tak miło i przyjemnie... a tutaj nie dość, że dopiero o 15, z taśmy, z rzadkimi wejściami na antenę to jeszcze jakoś tak bez ładu i składu... Rozczarowałam się muszę przyznać...
Nie do końca zrozumiałe było dla mnie połączenie tematu ubezpieczania sobie najróżniejszych części ciała przez wszelkiego typu 'gwiazdy i gwiazdeczki' z opisem programu: "Małe jest piękne, lecz duże może więcej… Najwyższy czas udowodnić, że rozmiar ma znaczenie… " ale ok, interpretacje bywają różne... może moja po prostu pojechała w zupełnie innym kierunku więc tu się za bardzo czepiać nie będę...
Pomysł może i był, ale jakoś gorzej z jego realizacją. Miałam wrażenie, że wszystko jest mocno naciągane i sztuczne a przede wszystkim niedopracowane. Czyżby prowadzący się zbytnio nie przygotowali do tej lekcji?
Oczywiście to tylko moja skromna opinia na temat tej audycji. To, że niespecjalnie podobał mi się "pierwszy raz" Marioli i Smola, nie oznacza, że za tydzień nie włączę radia, żeby ich znów posłuchać. Chociażby po to, żeby się przekonać czy pierwsze wrażenie złudnym nie było...
Dzisiaj miejmy nadzieję, że już po 14 będzie kolejny program XL Smile
I jest - o fryzurach.
Kolejny temat to wypowiedzi sławnych. Było np. O Madonnie, któta natchnienie ma w dość specyficznym miejscu i od razu przypomniała mi się piosenka z mojej młodości czyli "Kibel" The Bill Smile
Przekierowanie