Antyforum

Pełna wersja: SaySMOLOgia - pierwsze wrażenie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
No i proszę Pań z piątkowej SaySmolologii wynika, że jesteśmy strasznymi materialistkami Smile
Ponoć najlepszy nasz przyjaciel to zawartość portfela męża Smile
Chociaż jedna słuchaczka stwierdziła, że najlepszy przyjaciel kobiety to MIŚ (czyżby Grzesiu Twoja znajomaSmile
A moim najlepszym przyjecielem jest Antyradio, praca no i oczywiście pilot - tak go lubię, ze nawet dzieli ze mną łóżko Smile
A Wasz?
Wygląda na to, że zawłaszczyłam ten wątek Smile
Wczoraj leciała fajna pisoenka u Smola i już wiem co to Smile
Dzioło "Zamyślone głowy" - nie znałam tego wcześniej Smile
a Dzioło to chłopaki z naszych stron!![dokładnie z Katowic w Twoją stronę]czyli Kobiór
chłopaki jak grali w Tawernie pod Różą Wiatrów w Tychach[parę lub paręnaście koncertów]to kilku z nich rowerami przyjeżdżało ze sprzętem z Kobióra,ale imprezy były przednie!!!!teraz to już profesjonaliści!!!ho ho!
ja pamietam ich jak grał jeszcze z nimi Rusłan,perfekcyjny multiinstrumentalista[nie wiem czemu odszedł?]
miałem okazję pograć z nimi na WOŚP w Tychach,we wspomnianej Tawernie i Teatrze Małym też w TYchach,bije od nich sama ,niczym nie skażona natura,może dla tego jeszcze do tej pory się nie sprzedali masowo
29 grudnia w ostatniem programie 2008 roku było swoiste podsumowanie. I Smolo pytał : z czym kojarzy się Saysmologia?
A Wam?
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie