18.06.2006, 12:37
18.06.2006, 13:34
ehhh... szkoda gadać... to jest normalnie juz przykre... cięzko się śmiać... taka hańba i w ogóle... wszyscy się juz z nas śmieją, a co będzie za 2 lata jego panowania to nei wiem
strach się bać...
a właśnie, słyszeliście o tej rezolucji unijnej, w której jest m.in. o tym że w paru krajach europejskich, m.in. w Polsce jest duży odsetek rasizmu.
Giertych w odpowiedzi stwierdził że Unia wtąca sie w sprawy polskie, że oni są legalnym ugrupowaniem i mają poparcie ludu.
parlament europejski ma ich przeprosić za to że użył, jako jeden z podpunktów w swojej rezolucji, "nieprawdziwą" wypowiedź któregoś z członków LPR, namawiającego do "lania gejów", chyba że to udowodnią.
szkoda słów. to się wręcz w głowie nie mieści
strach się bać...
a właśnie, słyszeliście o tej rezolucji unijnej, w której jest m.in. o tym że w paru krajach europejskich, m.in. w Polsce jest duży odsetek rasizmu.
Giertych w odpowiedzi stwierdził że Unia wtąca sie w sprawy polskie, że oni są legalnym ugrupowaniem i mają poparcie ludu.

parlament europejski ma ich przeprosić za to że użył, jako jeden z podpunktów w swojej rezolucji, "nieprawdziwą" wypowiedź któregoś z członków LPR, namawiającego do "lania gejów", chyba że to udowodnią.
szkoda słów. to się wręcz w głowie nie mieści

18.06.2006, 14:36
Nawiązując jeszcze do Pana Prezesa PiS to muszę przyznać że to wcale nie jest takie łatwę wykonać hymn w taki sposób. "Śpiewał" prawie cały czas na tej samej wysokosci dźwieku, a przy każdej kolejniej storfie schodził o nutke niżej
. Ja próbowałem wiele razy i po prostu mi nie wychodzi
. Poza tym stworzył nowe państwo: Wolskę (widocznie VI RP już jest nieaktualna), do której to Dąbrowski przybył z Polski (bo ta juz prawdopodobie nie bedzie teraz istnieć
). No cóż nowe Państwo, nowa władza to i hymn musi być nowy 
. Ja próbowałem wiele razy i po prostu mi nie wychodzi
. Poza tym stworzył nowe państwo: Wolskę (widocznie VI RP już jest nieaktualna), do której to Dąbrowski przybył z Polski (bo ta juz prawdopodobie nie bedzie teraz istnieć
). No cóż nowe Państwo, nowa władza to i hymn musi być nowy 
18.06.2006, 15:18
to jest tragedia :/ trzeba jak najszybciej uciekać z Polski to co się obecnie dzieje powoli zaczyna siegać kompletnego dna, boję się tego co będzie za dwa lata, o ile cokolwiek będzie.. :/
18.06.2006, 18:37
uciekać tylko dokąd? do WOlski :> ? Ehhh piękne jest to wykonanie nie powiem 

18.06.2006, 20:23
Tak, podobało mi się ostatnio zobrazowanie Wolski na mapie w wykonaniu Majewskiego:]
Ale tak naprawde to przykre...
Siąść i zapłakać... Kto ich kurcze wybrał??
~wstyd~
Ale tak naprawde to przykre...
Siąść i zapłakać... Kto ich kurcze wybrał??
~wstyd~
18.06.2006, 21:09
AsicaDiablica napisał(a):
uciekać tylko dokąd?
gdziekolwiek na zachod, chociaz wschód byłby chyba ciekawszy 
19.06.2006, 18:18
Ja proponuje Trynidad & Tobago, oni przynajmniej mają ambitną reprezentację piłkarską 

19.06.2006, 18:31
emigrować gdzie i wy się ludzie pytacie zacznijmy od skandynawii gdzie nieprzerwalnie panuje rock powiem więcej metal dalej Anglia kolebka punka ostatecznie holandia/niemcy jak wielu ludzi potwierdza ludzie znaja tam ruch rock/punk/metal /itd. ale nie czują klimatu nie wiem nie byłem ale wieści mam od artystów polskich czyli z pierwszej ręki
co do pytania kto ich wybrał które pojawił się pare postów wcześniej odpowiadam my wszyscy polacy czy są jeszcze ludzie którzy nie wiedza kto wybira władze w Polsce??
co do pytania kto ich wybrał które pojawił się pare postów wcześniej odpowiadam my wszyscy polacy czy są jeszcze ludzie którzy nie wiedza kto wybira władze w Polsce??
19.06.2006, 19:18
Dani86 napisał(a):
Dokładnie, najpierw połowa Polski głosuje, a potem nikt nie chcę się przyznać i udaje głupa
Stron: 1 2