Antyforum

Pełna wersja: razem czy osobno?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
kurrantowo porankowo słucham dzisiejszego programu i słyszę Smola jak mówi "po co ja się ożeniłem? jakbym wyszedł za mąż to przynajmniej miałbym się z kim napić!" Rotfl

to jak w końcu lepiej? razem czy osobno?
Zakładając, że kobiety są z Wenus a faceci z Marsa. Mówią różnymi językami, zatem w obrębie tej samej płci łatwiej się dogadać. Big Grin
teraz brakuje tylko głosu, ze tylko facet może zrozumieć (i zaspokoić) potrzeby drugiego faceta Rotfl Rotfl Rotfl

wojtek napisał(a):
teraz brakuje tylko głosu, ze tylko facet może zrozumieć (i zaspokoić) potrzeby drugiego faceta Rotfl Rotfl Rotfl

No, można się napić razem, a to co mam na myśli, że Ty miałeś na myśli, to nie napisałem i proszę tak nie interpretować. Smile

wojtek napisał(a):

i po tych słowach zdjęcie z krasnalem nabiera zupełnie nowego znaczenia Wink

cinnamon girl napisał(a):

wojtek napisał(a):

i po tych słowach zdjęcie z krasnalem nabiera zupełnie nowego znaczenia Wink

ROTFL ROTFL ROTFL

Dobrze, że nie wstawiłem tego z rurką.

Rotfl Rotfl Rotfl
kocham was!
Co to za dyskriminacja!
Uważam, że jestem bardzo dobrym kompanem do wypicia Smile Chociaż już nikt nie chce nawet ze mną siadać Sad - mięczaki Smile

Pelagiszon napisał(a):
Co to za dyskriminacja!
Uważam, że jestem bardzo dobrym kompanem do wypicia Smile Chociaż już nikt nie chce nawet ze mną siadać Sad - mięczaki Smile

Bo za szybko padasz Toungue

Właśnie jest wręcz przeciwnie - wychodzę ostatnia Toungue
Jak po urodzinach AR Smile
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie