Antyforum

Pełna wersja: Polska pilka 2008 :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wreszcie mozna napisac cos o pilce a nie o korupcji. Dzisiaj Wisla z Beitarem. Czy lajkoniki podtrzymają komprmitacyjna passę tegorocznych występów polskich klubów w E.P. Czy pójdą w ślady pasów i już na pierwszej przeskzodzie zakończa swój szturm na L.M.? Pożyjemy zobaczymy. Sądzę że scenariusz będzie taki: Wisła z trudem ale przejdzie Beitar. Potem szmary w kolejnej rundzie, dalej proażka z europejski średniakiem w PU. i "Możemy sie skupić na własnym podwórku"
Nic na to nie wskazuje, żeby Wisła miała awansować dalej. Nie widziałam całego meczu, wystarczył mi fragment, w którym najpierw domagali się karnego, by po chwili stracić bramkę na 1:1, żenujące.
A wracając do rodzimego ligowego piekiełka, zastanawiam się nad przerzuceniem się na okręgówkę. Przynajmniej ruszy terminowo Big Grin
Pożyjemy zobaczymy. Sa w stanie wygrac. Choc beda musieli dalece poprawic skutecznosc. I nie stracic bramy. Po porazce w Jerozolimie ich sznase oceniam na 30%
Też nie daję im większych szans. Za to miłą niespodziankę sprawiła Legia, zaczęła grać dopiero jak pojechałam na zakupy z moją gorszą połówką Big Grin

tyna1982 napisał(a):
A wracając do rodzimego ligowego piekiełka, zastanawiam się nad przerzuceniem się na okręgówkę. Przynajmniej ruszy terminowo Big Grin

Widzę, że nie tylko ja na taki pomysł wpadłem. Big Grin
A II lidze zachodniej przynajmniej jest drużyna z mojego miasta i już z pierwszym sukcesem w pierwszej kolejce.

azael napisał(a):

tyna1982 napisał(a):

Widzę, że nie tylko ja na taki pomysł wpadłem. Big Grin
A II lidze zachodniej przynajmniej jest drużyna z mojego miasta i już z pierwszym sukcesem w pierwszej kolejce.

To ja mam większy wybór, bo w B klasie startuje w tym sezonie Rozbark Bytom, a w A Szombierki Bytom Smile

Lech też dał radę, przynajmniej w rozgrywkach europejskich mogą sobie nasze klubiki pograć Big Grin

No pięknie widzę że koleżanka ma pojęcie Big Grin Ja jestem prawie na każdym szpilu GKS-u Szombierki Big Grin
Nie no tego przecież nie można przeoczyć! Wisełka wygrała z Barcą i nikt nawet słowem sie nie odezwał? Przecież to naprawdę duże wydarzenie dla polskiej piłki!

streq napisał(a):
Nie no tego przecież nie można przeoczyć! Wisełka wygrała z Barcą i nikt nawet słowem sie nie odezwał? Przecież to naprawdę duże wydarzenie dla polskiej piłki!

Fakt .. dobra piłka ... i wygrali z niezłymi .."gwiazdeczkami" Toungue
hmm... tylko dlaczego wczesniej ..dali... przyslowiowej . duuuuuuupy...

pozdrawiam..

Jakby to powiedzieć - "przebłyski" naszych ligowców na arenie europejskiej tak jakoś przestały na mnie robić wrażenie. Ale żeby nie było, dziś trzymam kciuki za Lecha, niech po raz kolejny pokaże się z dobrej strony. Legia - bez szans, bez komentarza...
Nadal czekam na awans do Ligi Mistrzów, wtedy będę miała się czym ekscytować Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie